Mar 1, 2011, 6:51 PM

Страст 

  Poetry » Erotic
1307 0 0

Тялото ми нежно

попива всяка твоя ласка!

То е като пустиня,

жадуваща дъждовна капка!

Допира до твойта мъжка гръд,

до кожата ти нежна!

Само на една-едничка мисъл ме навежда!

 

Искам ризата ти да разкъсам,

да целувам голата ти плът!

Да усещам как трепери всяка твоя клетка!

Да чувам сърцето как пулса ускорява

и да знам, че само моята любов го

успокоява!

 

Да виждам задоволството в очите

и да съм сигурна,

че е мое това, което ти тупти в гърдите!

Да искам още, още...

и да го получа!

Викът ми да раздира тишината,

да се стряска даже и луната!

Да пия на малки  глътки

твойта страст!

Да се радвам на света,

да цъфтя  и да вирея както розовия храст!

© Христиана Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??