12 апр. 2020 г., 11:23

Страст по незримото 

  Поэзия » Любовная, Философская, Восточные формы, Другая
742 2 0

Не да споделяме думи,

тихо да делим топос,

да печатим стари представи

върху новите си лица, защото

изветрял е копнежът по субекта,

но няма срок копнежът по понятието...

© Филип Филипов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??