12.04.2020 г., 11:23 ч.

Страст по незримото 

  Поезия » Любовна, Философска, Източни форми, Друга
737 2 0

Не да споделяме думи,

тихо да делим топос,

да печатим стари представи

върху новите си лица, защото

изветрял е копнежът по субекта,

но няма срок копнежът по понятието...

© Филип Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??