Махни тези свещи, нека да виждам очите ти...
Счупи тези чаши, във виното капят сълзите ти...
Вземи ме и искай, каквото не си получавал...
Поискай ме цялата, сърцето любов заслужава...
Разкъсай ми дрехите, ръцете от страст ти разтапяй...
Потъвай в очите ми, изплувай и пак се потапяй...
А устните влажни ти сладко хапи до полуда...
нима ще се любиш така с някоя друга...
Ще дам всичко, искай и искай - не спирай...
в шепи от нежност останките обич събирай...
а после заспивай, за теб тази нощ е красива...
не искам да видиш как тихо от теб ще си ида...
© Елена Елена Все права защищены