Aug 11, 2009, 10:09 PM

Страст за сбогом 

  Poetry » Love
640 1 9

Махни тези свещи, нека да виждам очите ти...

Счупи тези чаши, във виното капят сълзите ти...

Вземи ме и искай, каквото не си получавал...

Поискай ме цялата, сърцето любов заслужава...

 

Разкъсай ми дрехите, ръцете  от страст ти  разтапяй...

Потъвай в очите ми, изплувай и пак се потапяй...

А устните влажни  ти сладко хапи до полуда...

нима ще се любиш така с някоя друга...

 

Ще дам всичко, искай и искай - не спирай...

в шепи от нежност останките обич събирай...

а после заспивай, за теб тази нощ е красива...

не искам да видиш как тихо от теб ще си ида...

© Елена Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??