Стрелецът
Търсещ любовта
през девет планини.
Потаен в нощта
като сини дълбини.
Живот даряващ,
обидите прощаващ,
туй е същността в Стрелеца
всеотдаен, влюбен е самеца.
Мечтаещ
за небесните корнизи,
пренебрегващ
чуждите капризи
Стрелецът в любовта е вещ
интелект приятен,
жените търсят го със свещ.
Вечно жизнен,
неуморен,
от живота
непреборен.
Раздава своята любов
и винаги за нова е готов.
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены
а аз се чудех, защо всички свещи са изчезнали от магазините
Ето каква била истината))
Стрелците са виновни
че са толкова чаровни
жените губят си ума
а и свойта свобода