Разсъбличам душата си.
Свалям я пласт подир пласт -
трябва да остана само по "аз".
Всичко, което съм чакала
свалям от себе си -
оставам по "теб".
И това, което не мога
ти давам -
оставам по "нас".
Разголена съм вече -
"нула номер".
Давам ти себе си -
"100 процента".
Joe Cocker-You Can Leave Your Hat On
© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены