19 апр. 2020 г., 08:05

Струва ли си? 

  Поэзия » Другая
494 0 0

Струва ли си? 

Премълчаното да се стича по скулите,
чак до отчаянието на молитвата.

Всичко е непоправимо. Лесно е - 

една бездна не води до никъде.

Но стига да изгубиш хора, превърнати в съжаления.

Кажи ми, какво всъщност ти дава 

несподеленото откровение?

© Надежда Тошкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??