19.04.2020 г., 8:05 ч.

Струва ли си? 

  Поезия » Друга
488 0 0

Струва ли си? 

Премълчаното да се стича по скулите,
чак до отчаянието на молитвата.

Всичко е непоправимо. Лесно е - 

една бездна не води до никъде.

Но стига да изгубиш хора, превърнати в съжаления.

Кажи ми, какво всъщност ти дава 

несподеленото откровение?

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??