26 окт. 2008 г., 00:44

Студ 

  Поэзия
454 0 0

Къде попаднах, как тук се озовах?
Как тук във вериги аз се оковах?
Не, не ми харесва тук, ела и ме вземи.
Не ми харесва тук - ела ми помогни.

 

Аз моля те, за мен ела, изгони от мен студа.
Отведи ме, със себе си вземи ме.
Защо не мога аз да отлетя?
Защо не мога да почувствам свобода?

© Дамян Атанасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??