8 июн. 2022 г., 06:42

Студени очи 

  Поэзия » Философская
247 0 1

Очите ми са огледалото в душите ви студени.. 

Без капчица любов и топлина,

Измамната усмивка не минава вече! 

Калих я със очите на света. 

 

Нито милите ви думи ще ме трогнат, 

Нито блясъка на скъпят ви живот. 

До сърцето ми не ще да се домогнете, 

Превърнах се в душевен патриот . 

 

Театър София 20.05.2022 21:15

 

© Красимир Тодоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??