30 нояб. 2010 г., 11:55

Стълбичка 

  Поэзия
382 0 1

Очите ти блестят дори и през деня
по-силно от разпаленото слънце,
което с пламъка си топъл храни
цялото небе безкрайно и дава
топлина на всички тези хора,
които чакат с вдигнати ръце.
Пред тях, то е като малка
свещ, едва горяща в тази
тъмна стая, където сме
затворени аз и моите
надежди и мечти за
нещо по-добро в
живота пуст и
само твоите
очи ми
дават
сили.

 

© Кавалер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??