30.11.2010 г., 11:55 ч.

Стълбичка 

  Поезия
380 0 1

Очите ти блестят дори и през деня
по-силно от разпаленото слънце,
което с пламъка си топъл храни
цялото небе безкрайно и дава
топлина на всички тези хора,
които чакат с вдигнати ръце.
Пред тях, то е като малка
свещ, едва горяща в тази
тъмна стая, където сме
затворени аз и моите
надежди и мечти за
нещо по-добро в
живота пуст и
само твоите
очи ми
дават
сили.

 

© Кавалер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??