Стъпка встрани
Научих се да ти показвам
как е правилно да се обича.
И научих се да ти доказвам,
Че ти всъщност... точно мен обичаш!
Мен, а не онази от миналото „скъпоценно”.
Мен, а не новото ти русо увлечение.
Но само стъпка встрани и ме губиш мигновено.
Предполагам, вече нямаш извинение.
Изневяра се превъзмогва само веднъж.
Втори път сърцето ми не позволява.
Така че бъди човек, по-малко мъж.
Нека няма за какво да съжаляваш!
© Милена Енева Все права защищены