14 янв. 2011 г., 14:32

Стъпки в снега 

  Поэзия
697 0 8

Стъпки в снега. Обречена тишина

и толкова е бяло... кристална светлина.

Душата ми - любов до болка,

стаена във очите на кошута.

Върви в снега със ласка кротка.

Сълза молитва - отронва се нечута.

По тиха пътека - бели обятия,

носи задъхана нежност.

Във края на бялото -

предчувствие за неизбежност...

© Румяна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??