14.01.2011 г., 14:32 ч.

Стъпки в снега 

  Поезия
699 0 8

Стъпки в снега. Обречена тишина

и толкова е бяло... кристална светлина.

Душата ми - любов до болка,

стаена във очите на кошута.

Върви в снега със ласка кротка.

Сълза молитва - отронва се нечута.

По тиха пътека - бели обятия,

носи задъхана нежност.

Във края на бялото -

предчувствие за неизбежност...

© Румяна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??