Суха река
Било ли е? Или не е било?...
Урок, заблуда ли е всичко?
Поредното житейско колело
претърколи се...
Като вода през камък воденичен.
Тревата скоро там ще израсте.
Не ще си спомня никой за реката.
Ще помни само моето сърце
и дълго ще кърви душата.
© Албена Стефанова Все права защищены
ще отнесе стаената тъга
а пролетта навън ще те усмихне
и ти ще преоткриеш пак света...
Да - ще израсте отново тревата Али!