25 июн. 2009 г., 20:38

Суициден опит 

  Поэзия » Гражданская
932 0 3

Сърни,
кошути и кози
все още могат да се скрият.
Опасност смъртна
ги грози,
ако все тъй резачки вият
и лакомия
ни слепи
дори сред гордите простори.

А планината
все търпи.

Но някой ден ще проговори.

© Александър Белчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??