29 сент. 2009 г., 17:57

Сутрешни спомени 

  Поэзия » Белые стихи
1220 0 2

 

 

Утро е, слънцето отново е на поход,

поход за красота и топлина,

която изгрява във всички усмихнати лица.

Утро е и пеят птички,

разбужда ни зората със своята светлина.

Утро е и морето се разпуска с малка вълна.

Балканът диша своята воля

и се наслаждава на природата .

Утро е  - някой идва да те разбуди

с целувка

и да каже "Стоп, насъпва денят на страстта

и на голотата на обичта!"

© Ребека Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??