30 июл. 2023 г., 11:39

Сутрин без теб 

  Поэзия » Любовная, Философская
347 0 0

Сутрините без теб без усмивка посрещам,

както съм изпратила предната вечер.

Със сълзи на очите кротко заспивам,

а теб те няма да ги попиеш.

 

И цигарите, които изпушваме,

ги споделяме, но отдалече.

Животът тъй бавно се случва,

когато те няма до мене.

Дължината е жестоко понятие,

когато си на повече от устни разстояние.

 

Във дните без теб не живея,

по-скоро съществувам без смисъл.

Слънцето изгрява, птичките пеят,

но няма значение, щом не си близо.

© Ангела Топалова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??