Jul 30, 2023, 11:39 AM

Сутрин без теб 

  Poetry » Love, Phylosophy
270 0 0

Сутрините без теб без усмивка посрещам,

както съм изпратила предната вечер.

Със сълзи на очите кротко заспивам,

а теб те няма да ги попиеш.

 

И цигарите, които изпушваме,

ги споделяме, но отдалече.

Животът тъй бавно се случва,

когато те няма до мене.

Дължината е жестоко понятие,

когато си на повече от устни разстояние.

 

Във дните без теб не живея,

по-скоро съществувам без смисъл.

Слънцето изгрява, птичките пеят,

но няма значение, щом не си близо.

© Ангела Топалова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??