1 сент. 2009 г., 12:03

Сутрин до мен 

  Поэзия » Любовная
599 0 0

Ще замина някъде на юг.

Ще ме води вятърът сух.

Ще се гмурна в синьото море.

Ще забравя всичко до тук.

 

Но само споменът твой

не ще ми дава покой.

 

Ще ме топли слънчевият лъч.

Ще ме гали морският бриз.

Ще оставя в пясъка следи,

морето бавно ще ги заличи.

 

Но само споменът твой

не ще ми дава покой.

 

Потърси ме с очи,

докосни ме с ръце.

Ще заспиш на моето рамо,

ще се събудиш сутрин до мен,

 

сутрин до мен.

© Александър Кръстев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??