4 окт. 2011 г., 17:17

Свалете маски 

  Поэзия » Гражданская
434 1 2

 

Свалете маски – балът е към края!

Веселие и  флиртове приключиха...

Сега е време всички да узнаят

какво от тази вечер са научили...

 

Свалете маски – няма да ви трябват!

И ето че - пияни, уморени,

каретите към къщи ще ви грабнат

отново същите – разсекретени...

 

Свалете маски - без да се преструвате!

Прикритието вече е излишно!

Със маските, свалени помежду ви,

разбирате, че пак сте си предишните...!  

 

 

03.11.2011

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??