6 авг. 2010 г., 15:04

Свалка 

  Поэзия » Любовная
3900 0 1

Хубаво момиче,
как да те сваля?
Бонбони ли да купя,
или букет да донеса?

Усмивка чаровна да подхвърля
май ще да е по-добре,
сладки думички да думам,
как ти си слънцето в моето небе.

С фигурата стройна,
със светлите очи,
със сладките ти устни
всичко в мене подлуди.

Дали ще те спечеля
с мойте стихове любовни, 
или ще продължавам да тръпна
от изкусителните твои форми?

© Мариян Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ех, тия форми... Не си само пристрастен към тях, ще знаеш
Предложения
: ??:??