6.08.2010 г., 15:04 ч.

Свалка 

  Поезия » Любовна
3905 0 1

Хубаво момиче,
как да те сваля?
Бонбони ли да купя,
или букет да донеса?

Усмивка чаровна да подхвърля
май ще да е по-добре,
сладки думички да думам,
как ти си слънцето в моето небе.

С фигурата стройна,
със светлите очи,
със сладките ти устни
всичко в мене подлуди.

Дали ще те спечеля
с мойте стихове любовни, 
или ще продължавам да тръпна
от изкусителните твои форми?

© Мариян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ех, тия форми... Не си само пристрастен към тях, ще знаеш
Предложения
: ??:??