Свещичка ми запали
с мислите си
и едно писмо
до адреса ми изпрати.
От месеци
изчезна светлината ти,
тя оцветява в черно
мечтите ми.
Романтика и обич
има само
в очите ми.
Ще ги усетиш,
ако не си изгубил
паметта си.
За отговор ще те подсетя ли.
В очакване и чакане
политам за твое писмо,
щастието ми с добротата ти
облечено.
Г.Ф.Т
За Чавдар
© Георги Табаков Все права защищены