18.01.2012 г., 23:33 ч.

Свещичка ми запали 

  Поезия » Любовна
840 0 3

Свещичка ми запали

с мислите си

и едно писмо

до адреса ми изпрати.

От месеци

изчезна светлината ти,

тя оцветява в черно

мечтите ми.

Романтика и обич

има само

в очите ми.

Ще ги усетиш,

ако не си изгубил

паметта си.

За отговор ще те подсетя ли.

В очакване и чакане

политам за твое писмо,

щастието ми с добротата ти

облечено.

 

                                                                                                 Г.Ф.Т

За Чавдар

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??