Свети Валентин... Да празнуваме?!
Какво искам ме питаш.
Трябва ли подаръци да разменяме?
Модерно е – казват – опитай.
Материална не съм, извинявай.
Сигурно доста ще те затрудня.
Падам си по жестове и внимание,
и гушкане пред телевизора.
Със закуска изненадай ме ти,
дори и филийките да си изгорил.
Събуди ме за бой с възглавници
и с погледа за мен... онзи твой мил.
Не искам цветя – не са трайни.
Подари ми масаж с твоите ръце,
да докосват те всичките тайни.
Просто спечели моето сърце!
Свети Валентин... Ще празнуваме?!
Не ми вземай нищо, не искам.
Достатъчно ми е едно "обичам те",
да знам, че го чувстваш и го искаш.
© Емилия Йорданова Все права защищены