5.01.2018 г., 20:44 ч.

Свети Валентин?! 

  Поезия » Любовна
367 0 0

Свети Валентин... Да празнуваме?!

Какво искам ме питаш.

Трябва ли подаръци да разменяме?

Модерно е – казват – опитай.

 

Материална не съм, извинявай.

Сигурно доста ще те затрудня.

Падам си по жестове и внимание,

и гушкане пред телевизора.

 

Със закуска изненадай ме ти,

дори и филийките да си изгорил.

Събуди ме за бой с възглавници

и с погледа за мен... онзи твой мил.

 

Не искам цветя – не са трайни.

Подари ми масаж с твоите ръце,

да докосват те всичките тайни.

Просто спечели моето сърце!

 

Свети Валентин... Ще празнуваме?!

Не ми вземай нищо, не искам.

Достатъчно ми е едно "обичам те",

да знам, че го чувстваш и го искаш.

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??