Победителите, успелите
ги посрещат с оркестър,
възгласи и цветя...
Победените, неуспелите
се завръщат тихо.
Тях очакват само тези,
що истински ги обичат.
Мисля си,
кои би трябвало да са честите
с любов по-светла
от слънцето, луната и звездите.
© Иван Иванов Все права защищены