Светлина
(песен)
Без любов живее твоето сърце,
а с любов - броиш пари нечисти!
Със любов подай ми ти ръце,
със любов - светлина ще те очисти!
Пр:
Светлина, светлина е моят глас...
Светлина, в тъмнината светлина...
Идвам аз, в незнаен за тебе час...
Идвам аз, да те даря със светлина.
Погледни,живота с мисли по-добри -
не лъжи, пътя светъл аз ти давам!
Събуди се, ти черни мисли изгони -
че любов днес с любов те аз дарявам!
Намери, потърси доброто си сърце -
любовта, любовта е светлина!
Усмихни се, да грейне твоето лице -
усмихни се, усмивката е топлина!
Идва ден - светлина над нас ще грее!
Идва ден - в който ще сме толкоз чисти!
Идва тя - когато в нас сърцето пее!
Идва тя - сред блясък в цветове лъчисти!
© Димитьр Димитров Все права защищены
прекалено наивни рими, дори за песен
__________________________
дума - /запетайка/- /интервал/
първи стих на трети куплет
целият четвърти
Павли, направи си кафе