Жарко слънце резки сенки
хвърля на бетона.
Тъмно, светло се редуват,
няма безопасна зона.
Вече гледаме отблизо,
там където сянка пада
и вирее, светлина не влиза
пише, че нощта е млада
на границата между двете
и лесно е да се премине –
жертваш си крилете.
Отсреща е сурова зима,
уж е ясно доловима,
а пристъпваш и те взима.
© Kiddo Все права защищены