Светулка
В тъмното просветна,
една светулка трепна,
какво ли ще ми каже,
за бъдещето Наше...
Вярвам и копнея,
чакам и живея,
търся и бленувам,
раните лекувам...
Може би мечтата,
сбъдва се когато,
силно я желаеш,
ако се покаеш...
© Вал Герх Все права защищены