27 авг. 2015 г., 18:28

Светулки 

  Поэзия » Другая
708 0 2
Смисъла на живота ми
има своя любов...
В очите светулки си има.
Порасна бързо сина ми, 
вече мъж е готов
да шепне нежно "Любима".
 
Далеч от род и Родина...
Двама заедно там
следват смело мечтите.
И тази нежна Любима
тя причина е знам
за онези светулки в очите!
 
Етчи - Анета Саманлиева

© Анета Саманлиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??