23 мая 2021 г., 00:26

Светулки 

  Поэзия » Любовная, Пейзажная
411 1 0

Познати само през нощта,
сутрин спомените трием.
Заедно посрещаме луна,
а от слънцето се крием.

Светулките в букака
вече свързвам с тебе.
Ярко светят у сумрака,
невидими са в светло време.

Совите дори те виждат
много по-често от мене.
Още чакам да ми кажат
кога ще дойдеш денем.

© Алпер Османов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??