23.05.2021 г., 0:26 ч.

Светулки 

  Поезия » Любовна, Пейзажна
409 1 0

Познати само през нощта,
сутрин спомените трием.
Заедно посрещаме луна,
а от слънцето се крием.

Светулките в букака
вече свързвам с тебе.
Ярко светят у сумрака,
невидими са в светло време.

Совите дори те виждат
много по-често от мене.
Още чакам да ми кажат
кога ще дойдеш денем.

© Алпер Османов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??