Погубваща болка,
празна тишина.
Песен за двама,
а танцувам сама.
Цветовете се сливат,
сякаш за мене,
споменът излита,
раздран е от тебе.
Вината връхлита,
толкова реална.
Сълзите се размиват
със усмивката измамна.
Болката ме научи:
светът е за двама.
© Няма Начин Все права защищены