Apr 22, 2009, 12:21 AM

Светът е за двама 

  Poetry
682 0 0

 

Погубваща болка,

празна тишина.

Песен за двама,

а танцувам сама.

Цветовете се сливат,

сякаш за мене,

споменът излита,

раздран е от тебе.

Вината връхлита,

толкова реална.

Сълзите се размиват

със усмивката измамна.

Болката ме научи:

светът е за двама.

© Няма Начин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??