23 февр. 2023 г., 14:53

Свобода 

  Поэзия » Любовная
543 0 0

Само теб търся и желая,

нека изтъркано звучи. 

Колко още мога да мечтая,

за прекрасните ти две очи. 

 

Без думи казвам, че те обичам,

и без думи тихо ти шептя. 

Без думи просто нежно ти се вричам,

без думи те вдишвам и летя. 

 

За теб си мисля неуморно през деня,

а в нощите съня за тебе ми говори.

Пред дома ти мога вечно да стоя,

сърцето ми за теб се моли. 

 

А когато съм от мъка окрилен,

утеха само в теб намирам.

Вземи ме, аз съм като птица устремен,

с твоята душа се сливам. 

© Янита Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??