"Свободата, Санчо, е на върха на копието!"
Дон Кихот
Да си свободен е мечтата
на всеки мъдър и дори глупак...
Разтворим ли си сетивата -
ще го усетим - няма как...
И най-свободни в мислите сме,
но тъкмо те ни спират!
Условности, предели, обичаи -
все мъдро ни възпират...
© Павлина Петрова Все права защищены