Jan 26, 2008, 9:28 AM

"Свободата, Санчо, е на върха на копието!" - Дон Кихот 

  Poetry » Phylosophy
7004 0 11
 

 

"Свободата, Санчо, е на върха на копието!"

                                                             Дон Кихот

 

 

Да си свободен е мечтата

на всеки мъдър и дори глупак...

Разтворим ли си сетивата -

ще го усетим - няма как...

 

И най-свободни в мислите сме,

но тъкмо те ни спират!

Условности, предели, обичаи -

все мъдро ни възпират...

 

 

 

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??