16 мая 2007 г., 13:31

Свободна 

  Поэзия
574 0 4
Проклетнико, налей да пия,
от мъката  ме избави!
Душата ми превърна във пустиня,
налей последна чаша и ме погуби!

Да моля за любов... не мисля
и пътя свой ще избера.
На скуката не съм и  заместител,
това поне го разбери!

Изгубих толкова години
да чакам малко топлина.
Пред теб живота си избирам,
пред самотата - свойта свобода!

© Весела Йотова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??