Кой, кого и как повика?
Туй ще си остане тайна,
но, че сме с теб прилика,
няма да е мисъл крайна...
Порив буен, с вопъл тих
пазят зорко тишината
и в общуване чрез стих,
се преражда ведрината.
Вихърът на любовта, засмян
е зора за двама - бяла,
затова че в него свян
ни държи в обич цяла.
© Валери Рибаров Все права защищены
е зора за двама - бяла,
щом почувстваш се облян
и душата става цяла
Поздрав за стиха и щастлив ден Валери