Усетих как ухаеш
и силното ти рамо ме притисна.
Поиска нежно да узнаеш,
че топлината в устните е истина.
Миглите преплетени,
криле на пеперудени мечтания.
Силите отне ми,
събуди толкова желания.
На части ме изпиваш
и тръпки хиляди разпръсна.
С ръка ме проектираш,
усещам топлите ти пръсти…
Усещам всичко в теб
и допирът ти нежен ме изгаря.
Поиска само мен
и свят, единствено за двама.
Поздравявам те 🌹