6 янв. 2009 г., 19:15

Свят, обичам те! 

  Поэзия
503 0 2
 

Книги, слънце и трева.

Аромат банално сладък -

сутрешно кафе...

Ранно утро. Синева.

Гледам през очите на дете.

 

Свят - голям и пъстър.

От приказките нарисуван

може би?

Аз - лилава, слънчева и дръзка -

си мечтая,

под едни липи ...

 

Свят, обичам те!

И хората ти -

с детайли в светлост.

Черно-бялото е за отричане.

Обичам те.

Мечтая цветно.

© Ани Ракова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • ЧНГ, Ани! Карай през цялата година все така обично и оптимистично!
  • Продължавай да мечтаеш цветно и да обичаш света,Защото той е прекрасен. Много хубав стих, хареса ми!
Предложения
: ??:??