29 апр. 2011 г., 23:22

Свято чувство 

  Поэзия » Другая
532 0 1

Свято е всяко чувство в душата,
щом носи радост на някой човек,
щом с обич дарява земята
и прави живота по-хубав и лек.

Свято е всяко чувство, което
ражда порив с мощни криле
и лети високо той във небето
над студени и зли ветрове...

Свято е всяко чувство в душата,
разцъфтяло с цвят на мисли добри,
с които красива става земята
и щастливи – нашите дни...

     ¤ۣۜ๘●•Daisy Patton•●๘¤ۣۜ

© Дейзи Патън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??