27 февр. 2010 г., 12:18

Свърших 

  Поэзия » Эротическая
1262 0 2

Тази вечер -
аз съм малко, лошо момиче
пуша цигара, пия бира.
И те гледам с желание.
А до вчера бях ангел.
Днес ще бъда полуангел -
все пак съм облечена в бяло.
Търсиш ли нещо...
да те вдъхнови?
Вече го намери!
Искам да го направим...
(не като кучетата)
а като поезия.
Паднали ангели,
ожулени колене.
Още колко можеш да издържиш?
Чудиш се откъде се взех?
От небето падат ангели, капки дъжд, сълзи... и аз -
мокра съм,
а поезията е тъжна... понякога.

Момиче...
Полуангел...
Желание...
Искам...
Още...
Още...
И още...

Свърших!

 

© Поля Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??