Цяла нощ
с телефона
във ръка
е най-вълнуващото
чувство,
щом ти си
от отсрещната страна,
да вали
и по улиците да е пусто!
Лежим далечни,
но сме свързани
с дъжда
и чакам да ми пишеш,
но времето
едва пълзи
и ето ме с чадъра,
станал вир вода
почуквам плахо
на твоята врата!
© Никола Станиславов Все права защищены