24 июл. 2012 г., 12:56

Swing fashion 

  Поэзия » Другая
646 0 2

SWING FASHION

 

 


Принцесите се влюбват във разбойници,
а принцовете във кого се влюбват?

Принцесите пък – също имат двойници,
готови принцовете да погубват...

 

За принцовете има Пепеляшки,
те чакат ги с обувки във ръката,
бельото си сменили с модни прашки
под роклите с разкъсана подплата...

Тъй в приказка - тъй стара и прастара,
надлъгват се без скрупули излишни,
прикрили свойте тайни под хастара
на дрехите си - вехти или пищни...

 

Съвременни разбойници - с принцеси
и Пепеляшки с принцове се женят...
А ти се чудиш - тук ли си, къде си,
когато видиш как си ги разменят...

 

16.07.2012  

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??