5 янв. 2014 г., 21:20

Сякаш илюзия 

  Поэзия » Любовная
653 0 2

Ти не искаш, но аз те разбрах.

Всяка дума е сякаш илюзия.

Всеки поглед под звездния прах,

пьт чертае за теб и за другия.

 

Ти не искаш, но аз те разбрах

и отдавна с теб не се будя.

Мойта болка е вече твой грях.

Моите нощи са вече на друга.

 

Разпилени сълзи ни разкъсват

щом очите се срещнат безмълвни.

Сякаш искат и молят, и търсят

тези чувства, изгарящи първи.

 

Валентин Ангелов

© Валентин Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??